Sauter de hakkede løg i en gryde med smør til de er klare og gennemsigtige. Tilsæt kød og brun det godt igennem ved høj varme.
Skrue ned for varmen og tilsæt gulerødder, bladselleri, hvidløg, tomatpure, rødvin, 2 spsk Worcestershire sauce, hønsefond samt timian, rosmarin, salt og peber.
Kog op og lad det simre i 10 minutter.
Kartoffelmos:
Kog kartoflerne i en gryde med rigeligt vand (uden salt) til de er møre.
Kom de møre varme kartofler i en stor skål sammen med smør. Pisk godt igennem med en håndmikser til kartoffelmosen er cremet og luftig. Tilsæt piskefløde og smag til med parmesanost, salt og peber.
Samling:
Fordel kødsaucen i et smurt ovnfast fad og læg et låg af kartoffelmos over. I første omgang glattes kartoffelmosen pænt ud med en spartel – dernæst laves mønster med en gaffel (se billede) og drys over med pankorasp og lidt ekstra parmesan.
Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i 30-45 minutter.