Go Back

Karrykål m. kylling

Eller blot KKK :)
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course Hovedret, LCHF
Servings 4

Ingredients
  

  • 250 g Kyllingebryst
  • 2 spsk Karry mild
  • 300 g Hvidkål snittet
  • 1 ds Kokosmælk lille
  • Salt peber
  • håndfuld Saltede Peanuts
  • håndfuld Frisk koriander til drys

Instructions
 

  • Skær kylling i tern.
  • Opvarm olie på panden og rist karrypulver heri. Steg kyllingeternene i karryen.
  • Tilsæt snittet hvidkål og vend det rundt på panden.
  • Tilsæt kokosmælk og lad retten simre, til det hele har kogt godt ind. Smag til med salt og peber.
  • Drys med peanuts og koriander inden servering.
Keyword opdateret