Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Rød Linsegryde m. Kylling
En mættende og smagfuld LCHF opskrift
Print Recipe
Prep Time
30
minutes
mins
Cook Time
30
minutes
mins
Course
Hovedret, LCHF
Servings
4
Ingredients
500
g
Stegt Kyllingebryst
i tern
200
g
Røde linser
4
stk
Gulerødder
i tern
2
ds
Hakkede tomater
Mutti
2
stk
Løg
i tern
4
fed
Hvidløg
presset
2
stk
Røde Peberfrugt
i tern
2
ds
Kokosmælk
de små
1
bndt
Persille
hakket
2
tsk
Garam Masala
4
tsk
Salt
Instructions
Skyl linserne grundigt i koldt vand.
Bring linserne i kog under låg sammen med de hakkede tomater og kokosmælken (rør jævnligt ellers brænder linserne på)
Skær løg, perfrugt og gulerødder i tern og tilsæt dem
tilsæt resten af ingredienserne undtaget persille og kylling. - Lad retten småsimre i 20-30 minutter.
tilsæt kylling og varm det godt igennem
til sidst tilsættes den hakkede persille og retten serveres
Notes
Serveres evt. med et stykke lækkert brød
Keyword
opdateret