Go Back

Rød Linsegryde m. Kylling

En mættende og smagfuld LCHF opskrift
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Course Hovedret, LCHF
Servings 4

Ingredients
  

  • 500 g Stegt Kyllingebryst i tern
  • 200 g Røde linser
  • 4 stk Gulerødder i tern
  • 2 ds Hakkede tomater Mutti
  • 2 stk Løg i tern
  • 4 fed Hvidløg presset
  • 2 stk Røde Peberfrugt i tern
  • 2 ds Kokosmælk de små
  • 1 bndt Persille hakket
  • 2 tsk Garam Masala
  • 4 tsk Salt

Instructions
 

  • Skyl linserne grundigt i koldt vand.
  • Bring linserne i kog under låg sammen med de hakkede tomater og kokosmælken (rør jævnligt ellers brænder linserne på)
  • Skær løg, perfrugt og gulerødder i tern og tilsæt dem
  • tilsæt resten af ingredienserne undtaget persille og kylling. - Lad retten småsimre i 20-30 minutter.
  • tilsæt kylling og varm det godt igennem
  • til sidst tilsættes den hakkede persille og retten serveres

Notes

Serveres evt. med et stykke lækkert brød
Keyword opdateret