Go Back

Indisk Kyllingefilet

Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Course Hovedret

Ingredients
  

  • 300 g Kyllingebrystfilet
  • 2 tsk Karry
  • 1 spsk Olie
  • 250 g Champignion
  • 1 fed Hvidløg
  • 10 g Ingefær frisk
  • 2 dl Hønsebouillon
  • 1 dl Fløde/madfløde/mælk
  • 1 spsk Majsstivelse
  • 2 stk Forårsløg
  • 2 spsk Peanuts saltede

Instructions
 

  • Kyllingefileterne skæres i tern/strimler og vendes med karry, salt og peber. (dry rub)
  • Champignion renses og skæres i skiver.
  • Ingefær renses og rives.
  • Kyllingestykkerne brunes i en wok med olie og champignionerne tilsættes. Steg under omrøring i ca. 3 min.
  • Tilsæt knust hvidløg, revet ingefær og bouillon (kan være vand med hønse bouillion terning). Kog herefter retten igennem og tilsæt fløde og majsstivelse.
  • Lad retten simre et par minutter og tilsæt fintsnittede forårsløg og peanuts.

Notes

Serveres med kogte jasmin ris og et stykke naanbrød.
Keyword opdateret