Go Back

Farsbrød

En Børnevenlig udgave
Prep Time 30 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 1 hour 5 minutes
Course Hovedret
Servings 4

Ingredients
  

  • 500 g Hakket Kalv og Flæsk
  • 1,5 tsk Salt
  • 2 stk Æg
  • 1 dl Havregryn
  • 1 dl Mælk
  • 0,5 stk Løg finthakket
  • 1 fed Hvidløg
  • 16 skv Bacon
  • Friskkværnet Peber

Instructions
 

  • Tænd ovnen på 200°
  • Start med at røre kødet sejt med salt.
  • tilsæt derefter æg og rør til det er optaget i farsen.
  • Tilsæt havregryn, mælk og peber (efter smag). Tilsæt knust hvidløg og finhakket løg.
  • Læg baconskiverne på et ark bagepapir (tæt), så de danner en aflang firkant. læg farsen i en pølse ovenpå og rul bacon rundt om. Herefter lægges Farsbrødet i et ildfast fad (Sørg for at “bacon-samlingen” vender nedaf, så krøller den ikke op under stegning.
  • Steges i ca. 35 minutter ved 200°.. de sidste 20 på intervalgrill, hvis du ønsker sprød bacon. - Vend evt. farsbrødet undervejs.

Notes

Væden fra farsbrødet kan med fordel hældes fra og bruges som base for en opbagt sovs
Keyword opdateret