Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Bøf Stroganoff
Klassisk "simremad"... når det er bedst :)
Print Recipe
Prep Time
30
minutes
mins
Cook Time
1
hour
hr
30
minutes
mins
Total Time
2
hours
hrs
Course
Hovedret
Servings
6
Ingredients
600
g
Oksekød i strimler
400
g
Løg
200
g
Champignion
25
g
Smør
2
spsk
Olie
1
tsk
Paprika
2
dl
Oksebouillon
2
dl
Piskefløde
70
g
Tomatpure
koncentreret
1
dl
Creme fraishe
Salt + peber
Instructions
Hak løgene, rens champignioner og del dem efterfølgende i kvarte
Brun kødet i halvdelen af fedtstoffet, tag det op.
Brun de hakkede løg og champignioner i den anden halvdel af fedtstoffet.
Kom kød, løg, champignioner, tomatpure, paprika, bouillon og fløde i gryden. Kom låg på, og lad simre i 1-1,5 timer afhængig af kødet.
Når kødet er mørt kommes cremefraishe i og retten koges igennem.
Smag til med salt og peber, og evt. 2-3 spsk cherry eller hvidvin.
Notes
Serveres med kartoffelmos
Keyword
opdateret