Go Back

Kartoffel-Porre Suppe

Klassisk lækker vintermad :)
Prep Time 30 minutes
Cook Time 35 minutes
Course Hovedret, Suppe
Servings 4

Ingredients
  

  • 1 kg Kartofler ikke nye
  • 12,5 dl Hønsebouillon
  • 3-4 stk Porre
  • 20 g Smør
  • 2 dl Piskefløde
  • 200 g Bacon
  • Salt + peber

Instructions
 

  • Kartoflerne skrælles og skæres i kvarte (ell mindre)
  • Skær porrene i ringe og svits dem i smør i en stor gryde - tilsæt herefter bouillon + kartofler.
  • Koge nu det hele i ca. 25min.
  • Steg imens bacon i tynde strimler sprødt og læg det på fedtsugende papir.
  • Blend suppen med en stavblender og tilsæt herefter fløde. - Smag til med salt og peber.

Notes

Serveres rygende varm med bacon-drys, lidt purløg og evt et stykke grovflüte.
Keyword opdateret