Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Kartoffel-Porre Suppe
Klassisk lækker vintermad :)
Print Recipe
Prep Time
30
minutes
mins
Cook Time
35
minutes
mins
Course
Hovedret, Suppe
Servings
4
Ingredients
1
kg
Kartofler
ikke nye
12,5
dl
Hønsebouillon
3-4
stk
Porre
20
g
Smør
2
dl
Piskefløde
200
g
Bacon
Salt + peber
Instructions
Kartoflerne skrælles og skæres i kvarte (ell mindre)
Skær porrene i ringe og svits dem i smør i en stor gryde - tilsæt herefter bouillon + kartofler.
Koge nu det hele i ca. 25min.
Steg imens bacon i tynde strimler sprødt og læg det på fedtsugende papir.
Blend suppen med en stavblender og tilsæt herefter fløde. - Smag til med salt og peber.
Notes
Serveres rygende varm med bacon-drys, lidt purløg og evt et stykke grovflüte.
Keyword
opdateret