Go Back

Kold Kartoffelsalat

En let udgave med ymer, der smager fantastisk frisk
Prep Time 30 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 30 minutes
Course tilbehør

Ingredients
  

  • 1 kg Kolde Kogte Kartofler
  • 5 dl A38 ell Ymer
  • 2 spsk Mayonnaise
  • 2 stk Løg finthakket
  • 1 spsk Sød Fransk Sennep
  • ½ tsk Karry
  • 2 tsk Salt
  • 1 tsk Sukker
  • 1 bndt Purløg

Instructions
 

Kog kartoflerne møre og lad dem køle af

  • Skær de kolde kogte kartofler i mundrette stykker og kom dem i en skål.
  • Hak løgene fint og kom disse i en anden skål. I denne skål kommer du herefter ymer, mayonaise og sennep.
  • tilsæt karry, salt og evt. sukker... smag den til med salt/karry.
  • Hæld nu en passende mængde af denne dressing over i skålen med kartoflerne. Put lidt rigelig dressing i, da kartoflerne “suger” lidt væde. - Herefter skal den gerne trække mindst et par timer (kan med fordel laves dagen før).
  • Før servering hakkes purløg og blandes i.
Keyword opdateret