Go Back

Pizza dej

Den nemme og hurtige version, der faktisk også kan benyttes i en hurtig vending til at lave nogle lækre "suppe dyppe venlige" kuvertbrød :)
Course Bagværk

Ingredients
  

  • 25 g Gær
  • 2 dl Lunkent vand
  • 1 tsk Salt
  • 2 spsk Olivenolie
  • 50 g Durum Hvedemel
  • 300 g Hvedemel ca.

Instructions
 

  • Rør gæret ud i den lunkne vand, tilsæt salt, olie og durumhvede.
  • Herefter tilsættes mel, indtil konsistensen er sådan, at den slipper skålen.
  • Dejen bør efterfølgende hæve min 20min tildækket.
  • Tænd ovnen på minimum 275° (gerne mere), og lad bagepladen blive derinde, så den kan blive gennemvarm.
  • Kom mel på et bord (gerne på bagepapir, da det gør det hele lidt lettere) og kom dejen ud på denne. Slå dejen ned, og tryk og stræk den efterfølgende i form (rul den aldrig med en kagerulle!)
  • Kom tomassauce og fyld, krydderi efter smag.
  • Tag den varme bageplade ud og kom hurtigt pizzaen på denne og ind i ovnen (dette skal gå hurtig for at undgå fald i varmen).
  • hold herefter øje med pizza´en... afhængig af størrelse og fyld kan det tage fra 6 - 10 minutter, inden den er klar.
Keyword opdateret