Hak Purløg, Persille og Løvstikke og rør det i farsen med æg, mel og mælk, krydder med salt og peber efter smag.
Form 8 ensartede karbonader af farsen og bind en skive bacon om hver,
Brun karbonaderne på begge sider i smør på en stegepande og kom dem herefter i et ildfastfad og sæt denne i en foropvarmet ovn ved 200° i ca. 10-12 minutter. Karbonaderne skal hvile ca. 3-5min inden servering.
Stegepanden afkoges med Dijon sennep, hvidvin og vand, som reduceres til det halve og sigtes fra panden og over i en kasserolle.
Bring i kog og tilsæt fløde, og lad det koge indtil en cremet konsistens. Peberfrugterne skæres i fine tern og tilsættes sammen emd peberkorn. - Smages til med salt og peber
Notes
Serveres med jasminris, dampede grøntsager, et godt hjemmebagt brød og en kølig hvid- eller rosévin.