Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Champignion a´la creme
En lækker cremet sauce, der faktisk er langt mindre kalorieholdig end man skulle tro
Print Recipe
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Course
sauce
Servings
4
Ingredients
250
g
Champignon
1-2
spsk
Mel
1
dl
Vand
2
dl
Mælk
1
stk
Hønsebouillonterning
1
dl
Fløde
Salt og peber
Instructions
Champignon renses og skæres i kvarte. Svitses herefter i en kasserolle uden at tage farve.
Tilsæt akkurat nok mel til at opsuge væden under meget svag varme,
Vandet tilsættes forsigtigt lidt af gangen, under kraftig omrøring -så det ikke klumper.
Mælken tilsættes lidt af gangen, ligeledes under kraftig omrøring.
Når der ikke er flere klumper, tilsættes boullionterning og saucen skal have lov at simre i 5-10min.
Skru lidt op for varmen og tilsæt fløden (skal lige op og koge).
Smag til med salt og peber
Notes
Perfekt til eks. svinemørbrad eller kylling m. pommes. Kan også sagtens fungere som en pastasauce eller blot som topping på bruchetta.
Keyword
opdateret