Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Cremet Tomatsauce
Mild, cremet og med en balanceret syre
Print Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Total Time
20
minutes
mins
Course
sauce
Servings
4
Ingredients
1
stk
Lille Løg
1
fed
Hvidløg
1
ds
Flåede/hakkede tomater
Mutti er gode
1
stk
Hønsebouillonterning
1
dl
Fløde
0,5
tsk
Sukker
0,5
tsk
Paprika
Salt og peber
Instructions
Løget finhakkes og svitses sammen med paprika og hvidløg.
Når løgene er møre tilsættes de hakkede tomater og boullionterning. Skru ned for varmen, og lad saucen simre 10 min.
Tilsæt fløde og sukker, skru lidt op for varmen og smag til med salt og peber.
Notes
Fantastisk til pasta og kylling eksempelvis
Keyword
opdateret