En klassisk pasta-ret der er virkelig nem at lave og smager fantastisk.Hav alle ingredienser og ting klargjort og ved hånden inden du går igang... når først du starter går det virkelig stærkt!
Varm en pande op ved middelvarme, kom en smule olivenolie på panden og steg baconen sprød - halvvejs kommer du pastaen i det kogende vand og gør et dørslag klar, så du hurtigt kan få siet vandet fra når den er kogt.
Når baconen er tæt på at være færdig stegt, vendes den fintsnittede hvidløg i og steger med kortvarig. - Herefter tager du den friskkogte pasta og vender den i baconen på panden. Ryst det godt sammen.
Vend nu æggemassen og de friske krydderurter i og sluk for varmen. Vend det hele hurtigt rundt, indtil æggemassen bliver cremet, men lad den endelig ikke stivne. (Kom evt. lidt kogevand fra pastaen i for at gøre retten mere blød)
Pasta carbonara´en skal herefter serveres straks!
Notes
-med lidt friskkværnet peber og revet parmesan på toppen.