Tzatziki
Græsk klassiker, der gør sig super til salat, stegte græske kartofler eller i en pita/wrap
Prep Time 15 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
Total Time 55 minutes mins
Course Dip & Dressinger, tilbehør
- 5 dl Græsk Youghurt 10%
- 1 stk Agurk
- 5 fed Hvidløg
- ½ stk Lime
- 1 tsk Groft Salt
- ½ tsk Friskkværnet Peber
Sæt youghurten til afdrypning i et klæde eller kaffefilter i 30min.
Agurken halveres og kernerne fjernes med en ske. Skær herefter agurkerne i tynde skiver og drys skiverne med salt og Lad dem stå i ca 15-20 min, for at trække væden ud
Skrab den drænede youghurt ud af klæde/filter og op i en skål.
Tag agurkerne og vrid væden ud imellem fingrene, inden de også kommes i skålen. Tilsæt de pressede hvidløg, rør forsigtig rundt og smag til med salt og peber.