Go Back

Tzatziki

Græsk klassiker, der gør sig super til salat, stegte græske kartofler eller i en pita/wrap
Prep Time 15 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 55 minutes
Course Dip & Dressinger, tilbehør

Ingredients
  

  • 5 dl Græsk Youghurt 10%
  • 1 stk Agurk
  • 5 fed Hvidløg
  • ½ stk Lime
  • 1 tsk Groft Salt
  • ½ tsk Friskkværnet Peber

Instructions
 

  • Sæt youghurten til afdrypning i et klæde eller kaffefilter i 30min.
  • Agurken halveres og kernerne fjernes med en ske. Skær herefter agurkerne i tynde skiver og drys skiverne med salt og Lad dem stå i ca 15-20 min, for at trække væden ud
  • Skrab den drænede youghurt ud af klæde/filter og op i en skål.
  • Tag agurkerne og vrid væden ud imellem fingrene, inden de også kommes i skålen. Tilsæt de pressede hvidløg, rør forsigtig rundt og smag til med salt og peber.
Keyword opdateret