Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Karrysuppe m. Kylling og ris
Print Recipe
Prep Time
25
minutes
mins
Cook Time
35
minutes
mins
Total Time
1
hour
hr
Course
Hovedret, Suppe
Servings
4
Ingredients
4
stk
Kyllingebrystfileter
1
stk
løg
½
stk
Knoldselleri
2
stk
Gulerødder
1
stk
Bagekartoffel
1½
spsk
Olivenolie
1
spsk
Karry
2
fed
Hvidløg
9
dl
Hønsebouillon
1
ds
Kokosmælk
1
spsk
Ingefær
fint revet
1
spsk
Citron saft
salt & peber
Instructions
Pil og snit løget i små tern.
Skræl og skær knoldselleri, gulerødder og bagekartoffel i mindre stykker.
Opvarm en gryde med olivenolie og steg løgene møre ved svag varme i nogle minutter.
Tilsæt karry og hvidløg og rist videre i 1-2 minutter.
Kom knoldselleri, gulerødder og bagekartoffel i gryden sammen med vandet og læg låg på.
Kog suppen i ca. 20-25 minutter, til grøntsagerne er møre.
Blend suppen, til den opnår en jævn konsistens.
Tilsæt kokosmælk og ingefær og bring suppen i kog igen i et par minutter minutter.
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft....og evt. Chili
Steg kyllingebrystkødet på en pande med smør i 7-8 minutter på hver side, til det er gennemstegt... skær den efterfølgende i mundrette skiver.
Notes
Serveres med jasmin ris og evt. med ristet kokosmel og hakket persille som drys og nogle stænger af gulerødder og agurk ved siden af.
Keyword
opdateret