Go Back

Rabarbermuffins

En nem opskrift, der kan varieres i det uendelige... bare erstat rabarber med du kunne tænke dig
Prep Time 15 minutes
Cook Time 20 minutes
Course Kage & Dessert
Servings 16 stk

Ingredients
  

  • 300 g Hvedemel
  • 10 g Bagepulver
  • 5 g Natron
  • 1 knsp Salt
  • 200 g Sukker
  • 1 stk æg
  • 275 g Yoghurt Sødmælk
  • 125 g Smør
  • 3 stk Rabarberstængler

Instructions
 

  • Tænd ovnen på 200° varmluft
  • Smelt smøret i gryde eller mikroovn.
  • I en skål kommer du nu hvedemel, bagepulver, natron og et nip salt - bland det let
  • I en anden skål kommes sukker, æg og det smeltede smør. Rør med en elpisker indtil sukkeret er opløst. - Herefter tilsættes yoghurt og der røres igen.
  • Kom nu den våde blanding ned i skålen med den tørre melblanding og rør hurtig dejen sammen.
  • Fordel muffindejen i 12 muffinforme
  • Rarbarberstængerne skylles (fjern top og bund) og skærm dem i tynde skiver
  • Fordel nu stykker af rabarber øverst på alle muffins, og tryk rabarberstykker let ned i dejen.
  • Sæt dem i den forvarmede ovn og bag i ca. 20 minutter

Notes

Når dine muffins er kølet af, kan du pynte med glasur til kagepynt (tilsæt evt. revet skal og saft fra en lime til glasuren for at give den lidt kant.. går virkelig godt til rabarber ;)
Keyword opdateret