Go Back

Ravioli med champignon flødesauce

En super lækker og hurtig ret, hvis du køber dine ravioli færdiglavet (mezzelune m. ricotta, svampe og sort trøffel er de bedste ;) - og blot servere et stykke stegt kyllingebryst hertil.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Course Hovedret, pastaret
Servings 4

Ingredients
  

  • 2 spsk Olivenolie
  • 250 g champignon skåret i tynde skiver
  • 4 fed Hvidløg
  • tsk Muskatnød revet
  • 1 dl Hvidvin
  • 2,5 dl Fløde
  • 2,5 dl Parmasan revet

Instructions
 

  • Opvarm olien i en gryde, tilsæt champignoner i skiver, hvidløg og muskatnød. Lad det steg i cirka 5 minutter.
  • Tilsæt så hvidvinen og fløden og lad saucen koge op
  • Fjern gryden fra varmen og tilsæt parmesanen. Rør rundt indtil parmesanen er smeltet og saucen er tyknet.
  • Smag til med salt og peber.

Notes

Server raviolien (Mezzelune) på en tallerken med lidt af saucen henover. Pynt gerne med et par flager parmesan. og skiveskåret stegt kyllingebryst
Keyword opdateret