Ravioli med champignon flødesauce
En super lækker og hurtig ret, hvis du køber dine ravioli færdiglavet (mezzelune m. ricotta, svampe og sort trøffel er de bedste ;) - og blot servere et stykke stegt kyllingebryst hertil.
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 10 minutes mins
Course Hovedret, pastaret
- 2 spsk Olivenolie
- 250 g champignon skåret i tynde skiver
- 4 fed Hvidløg
- ⅓ tsk Muskatnød revet
- 1 dl Hvidvin
- 2,5 dl Fløde
- 2,5 dl Parmasan revet
Opvarm olien i en gryde, tilsæt champignoner i skiver, hvidløg og muskatnød. Lad det steg i cirka 5 minutter.
Tilsæt så hvidvinen og fløden og lad saucen koge op
Fjern gryden fra varmen og tilsæt parmesanen. Rør rundt indtil parmesanen er smeltet og saucen er tyknet.
Smag til med salt og peber.
Server raviolien (Mezzelune) på en tallerken med lidt af saucen henover. Pynt gerne med et par flager parmesan. og skiveskåret stegt kyllingebryst