Go Back

Bondesuppe

Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course Hovedret, Suppe
Servings 8

Ingredients
  

  • 500 g Hakket Oksekød
  • 3 stk Løg
  • 400 g Kartofler
  • 300 g Gulerødder
  • 400 g Hvidkål
  • 2 ds Hakkede tomater
  • 2 l Grøntsagsbouillon
  • 20 g Smør
  • 1 spsk Sojasovs
  • 0,5 spsk Basilikum
  • 0,5 spsk Timian
  • 0,5 spsk Oregano
  • Salt
  • Peber

Instructions
 

  • Kød og løg svitses hurtigt i en smule smør tilsæt efter få minutter lidt bouillon og sojasauce og krydder med salt og peber.
  • Resten af bouillonen og tomaterne spædes til når kødet er brunet, og alle grøntsagerne tilsættes.
  • Suppen bringes til kogepunktet, og skal derefter simre i cirka 15 minutter, eller til kartoflerne er godt møre og har jævnet suppen. Herefter tilsættes krydderier og eventuelt ekstra sojasauce, og suppen smages til.

Notes

Et stykke brød (evt. ud fra opskriften på pizzadej) er fremragende hertil.
Keyword opdateret