3-4stkLimerevet skal og saft af 3 store eller 4 små
Top
Piskefløde
Evt. lime
Instructions
Kom kiksene i en foodprocessor eller blender og blend dem helt fint. Alternativt kan du knuse dem i en pose eller under et viskestykke med en kagerulle.
Bland de knuste kiks og smør i en skål.
Tryk blandingen jævnt ud i bunden af tærteformen og op af siderne. Det kræver lidt tålmodighed.
Forbag bunden ved 175° (alm. ovn) i ca. 10-12 minutter.
Tag bunden ud og lad den køle af, mens fyldet laves.
Pisk kondenseret mælk, æggeblommer, limeskal og saft sammen i en skål.
(Er du til en meget syrlig key lime pie, kan du springe næste step over)Lad blandingen trække 30 minutter, så du får hevet alt smag fra limen ud i fyldet. Hæld fyldet gennem en sigte og sigt limeskallen fra.
Fordel fyldet i den forbagte bund.
Bag tærten ved 175° (alm. ovn) i ca. 15-18 minutter. Den skal blive fast i midten.
Tag tærten ud og lad den afkøle.
Pynt med flødeskum/maranges og limeskiver/limeskal.