Sæt en gryde over med rigeligt letsaltet vand. Kog pastaen efter posens anvisning.
Varm en pande med olivenolie. Rens svampene med en serviet eller børste og steg af på panden med friskkværnet peber.
Snit hvidløg og forårsløg fint og steg af med svampene.
Saml alle grøntsagerne på en side af panden. Skær oksemørbraden i tynde skiver. Tilføj lidt mere olivenolie og steg kødet af, til det har en pæn stegeskorpe.
Når kødet er brunet af, snittes salvie fint og tilføjes. Gem lidt salvie til anretning.
Tilføj fløde og fond til panden og skru ned på medium varme.
Riv osten ned i saucen. Gem lidt ost til anretning.
Hæld pastaen i en si og lad den stå og dampe af i et par minutter.
Tilføj pasta til saucen og varm op til osten er smeltet.
Anret i en dyb tallerken og top med lidt revet ost og salvie!
Notes
Serveres med friske basilikumblade på toppen, godt brød, samt et godt glas rødvin