Dressing:
Bland mayonnaise, ketchup, sylte lagen, røget paprika, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i en skål ..smag til og lad det efterfølgende trække i køleskabet indtil brug.
Kødet:
Bland farsen med worcestershire sauce og/eller fishsauce i en skål.
Del farsen op i 12 kugler af ~60g - og placer dem på et stykke bagepapir.
Klem nu kødbollerne flade "smash". -Dette gøres lettest ved at placere et stykke mellemlægspapir mellem en kødbolle og en flad genstand (undersiden af en tallerken eksempelvis) - klem bøfferne til de er ca ~0,5 cm).
Kryder dem godt med salt og peber.
Tilberedning:
Varm en pande godt op. Del brioche bollerne og steg “indersiden” af dem hurtig af på en varm pande, der lige er blevet "strøget let" med lidt smør. - Giv dem kun 10-15 sekunder til de har taget farve.
Steg nu bøfferne i rigelig smør ved høj varme i ca 1-2 min pr side. -Når bøfferne vendes kommes der et stykke cheddar ost ovenpå, og efter knap 1 minut sættes der et låg på panden (så smelter din cheddar ost på få sekunder) og bøffen er klar til servering.
Opbygning
Byg nu burgeren op fra bunden med 1 stor tsk dressing der fordeles på underbollen. læg herpå en skive tomat, lidt fint strimlet iceberg. 2 "smash" bøffer, 3-4 skiver drueagurk, løgringe og slut af med at smøre overbollen med 1 stor tsk dressing og klem nu det hele let sammen.