1dl.marscarponePiskefløde kan også bruges i en snæver vending
50gfrisk parmesan
salt og peber
Instructions
Bring en stor gryde vand i kog og tilsæt en god skefuld salt. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Lav imens svampesaucen. Varm smørret i en sauterpande, og steg løg, svampe og hvidløg i ca.5-7 min., til det er let gyldent. Tilsæt hvidvin og timian, og lad det simre over lav varme. Når hvidvinen er reduceret til det halve, tilsættes mascarpone og parmesan.
Lad osten smelte under omrøring, og smag til med salt og peber. Juster konsistensen med lidt pastavand, hvis saucen er meget tyk.
Vend forsigtigt den nykogte pasta i svampesaucen, smag til, og server straks, gerne med et par friske basilikumblade og parmesan på toppen.
Notes
serveres sammen med eksempelvis "svinemørbrad sous vide" skåret i skiver på toppen.