250griskogt og afkølede fx jasmin eller basmati ris
3stkkyllingebrystskåret i tern
3spskolivenolie
1stkrødløgfinthakket
2fedhvidløgfinthakket
1spsksoja
1spskkokossukker
4spskfishsauce
2stkforårsløgfinthakket
2stkgulerødderskrællede og skåret i tynde strimler
1stktomatskåret i tynde både
1stkrød peberfrugtskåret i strimler
1stklime
1håndfuldCashewnødder
Instructions
Varm en pande eller wok op med olie og sauter løg og hvidløg deri til de er klare og bløde.
Kom kyllingestykkerne i, vend dem løbende og steg til de er møre – hvis man har en rest kylling fra dagen før, så vil den være rigtig god at bruge
Tilsæt ris og rør godt rundt, mens risen bliver varmet godt igennem.
Tilføj nu kokossukker, soya, fishsauce og gulerødder. Varm godt igennem, risene må gerne blive lidt sticky (tilføj evt ekstra olie) – tjek at kyllingen er gennemstegt og vend til sidst tomater og peberfrugt i retten.
Anret på tallerkener med limeskiver til at dryppe på, et drys af friske forårsløg, korianderblade & cashewnødder