Go Back

Fried Rice m. Kylling

Prep Time 25 minutes
Cook Time 15 minutes
Course Hovedret, Nye retter
Servings 4

Ingredients
  

  • 250 g ris kogt og afkølede fx jasmin eller basmati ris
  • 3 stk kyllingebryst skåret i tern
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg finthakket
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 1 spsk soja
  • 1 spsk kokossukker
  • 4 spsk fishsauce
  • 2 stk forårsløg finthakket
  • 2 stk gulerødder skrællede og skåret i tynde strimler
  • 1 stk tomat skåret i tynde både
  • 1 stk rød peberfrugt skåret i strimler
  • 1 stk lime
  • 1 håndfuld Cashewnødder

Instructions
 

  • Varm en pande eller wok op med olie og sauter løg og hvidløg deri til de er klare og bløde.
  • Kom kyllingestykkerne i, vend dem løbende og steg til de er møre – hvis man har en rest kylling fra dagen før, så vil den være rigtig god at bruge
  • Tilsæt ris og rør godt rundt, mens risen bliver varmet godt igennem.
  • Tilføj nu kokossukker, soya, fishsauce og gulerødder. Varm godt igennem, risene må gerne blive lidt sticky (tilføj evt ekstra olie) – tjek at kyllingen er gennemstegt og vend til sidst tomater og peberfrugt i retten.
  • Anret på tallerkener med limeskiver til at dryppe på, et drys af friske forårsløg, korianderblade & cashewnødder
Keyword opdateret