Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Pastapenne med tomatflødesauce og røget laks
Man kan benytte både varm og koldrøget laks til denne ret.
Print Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
25
minutes
mins
Total Time
35
minutes
mins
Course
Hovedret, pastaret
Servings
6
Ingredients
500
g
pasta penne
1
stk
løg
finthakket
1
fed
hvidløg
finthakket
1
spsk
olivenolie
2
ds
hakkede tomater
1 ½
dl
piskefløde
100
g
røget laks
skåret i strimler
frisk basilikum
flagesalt
sort peber
friskkværnet
Instructions
Blancher løg og hvidløg i olie i en sautepande ved middelvarme til de er bløde og gennemsigtige.
Blend de hakkede tomater kort med fx en stavblender og kommes i gryden sammen med fløde. Lad det simre uden låg i 15-20 minutter.
Kog pastapenne imens.
Når saucen har simret, så smages den til med halvdelen af basilikumbladene, som finthakkes, samt salt og peber.
Vend pastapenne grundigt rundt i tomatsaucen og vend derefter den strimlede røgede laks i.
Serveres med revet parmasan og basilikumsblade på toppen.
Notes
Kan med fordel serveres sammen med en lille salat og en godt stykke ciabatta brød
Keyword
opdateret