skræl kartoflerne
Læg kartoflerne i en skål med koldt vand i min. 30 min.
Tag kartoflerne af vandet og tør dem med et rent viskestykke
Skær en skive på ~ 0.5 cm af "bunden" på hver kartoffel
Placer kartoflerne - med den nu flade side nedad - på et skærebræt imellem 2 spisepinde
Skær nu så tynde skiver, som dine knifeskills tillader - protip: Vend evt. kartoflen halvvejs
Placer de skårede kartofler på skiverne i fadet
Åbn kartoflerne ved at presse enderne lidt ned over skiven i fadet
Stik frisk rosmarin og tynde skiver af hvidløg imellem en del af skiverne
Drys med flage salt
Pensel kartoflerne med rigeligt smeltet smør - gem lidt til at pensle yderligere undervejs
Bag kartoflerne ved ca. 185 graders varmluft ica. 60 min.
Smør kartoflerne med olie/smør et par gange undervejs
Når kartoflerne er færdigbagte, drysses de med rigelig hav-/flage-salt inden servering.