Go Back

Svenske Chokoladebrød

Klassisk småkage
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course Kage & Dessert

Ingredients
  

  • 300 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 200 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk Kakao
  • 200 g koldt smør
  • 1 stk æg
  • perlesukker
  • hakkede mandler

Instructions
 

  • Bland alle tørre ingredienser i en skål.
  • skær smørret i mindre stykker og kom det i melblandingen & saml dejen let med det sammenpiskede æg.
  • rul dejen ud i 3 stænger på 1 ½cm i tykkelse.
  • læg stængerne på en bageplade. - Pensl med æg og drys med perlesukker og evt. hakkede mandler.
  • Kagerne bages i en foropvarmet ovn i 10 min ved 175°
  • Når stængerne tages ud af ovnen skæres de straks i skrå "snitter" og sættes til afkøling.
Keyword opdateret