Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Svenske Chokoladebrød
Klassisk småkage
Print Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
10
minutes
mins
Total Time
20
minutes
mins
Course
Kage & Dessert
Ingredients
300
g
mel
1
tsk
bagepulver
200
g
sukker
1
tsk
vaniljesukker
2
spsk
Kakao
200
g
koldt smør
1
stk
æg
perlesukker
hakkede mandler
Instructions
Bland alle tørre ingredienser i en skål.
skær smørret i mindre stykker og kom det i melblandingen & saml dejen let med det sammenpiskede æg.
rul dejen ud i 3 stænger på 1 ½cm i tykkelse.
læg stængerne på en bageplade. - Pensl med æg og drys med perlesukker og evt. hakkede mandler.
Kagerne bages i en foropvarmet ovn i 10 min ved 175°
Når stængerne tages ud af ovnen skæres de straks i skrå "snitter" og sættes til afkøling.
Keyword
opdateret