1håndfuld persille eller lignende krydderurterfinthakket
1tskpaprika
1tskspidskommen
1tsksalt
1/3tskkardemomme
1/2tskkanel
1/2tskchiliflager
1stkæg
1spskHavregrynstor
Instructions
Start med at skrælle løg og hvidløg og hak det fint. Halver chilien, fjern kernerne og hak også den fint. Bland nu oksekød, løg, hvidløg, chili, persille og alle krydderierne i en skål – gerne med dine hænder. Rør også ægget og havregryn i. Lad farsen trække på køl i 15 minutter.
Form dem til aflange, store frikadelle-lignende stykker og stik dem på et spyd. Gril dem på grillen på begge sider ved forholdsvis høj varme, til de er gennemstegt. Tiden afhænger af varmen på grillen, men jeg kan fortælle, at jeg gav dem cirka 5-7 minutter på hver side. Skær evt. et oksespyd igennem for at tjekke om de er stegt hele vejen igennem.
Notes
Serveres til Ovnkartofler, grillede grønsager, en god salat eller måske en kold kartoffelsalat