Go Back

Spansk kylling med chorizo

Prep Time 25 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 55 minutes
Course Hovedret
Servings 4

Ingredients
  

  • 75 gr chorizo skåret i små stykker
  • 2 fed hvidløg presset
  • 1 stk løg hakket
  • 2 stk kyllingebryst skåret i mundrette tern
  • 1 stk peberfrugt hakket
  • 1 ds hakkede tomater mutti :)
  • 2 spsk ketchup
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk chilipulver eller efter smag
  • 1 dl oliven kan (bør) udelades
  • salt og peber

Instructions
 

  • Varm en gryde op og svits chorizo heri.
  • Tilsæt herefter hvidløg og løg og sauter dem klare i fedtet fra chorizoen. Har chorizoen ikke afgiftet fedtstof nok, så tilsæt lidt olivenolie.
  • Tilsæt kyllingen og brun den godt.
  • Kom peberfrugt, hakkede tomater, ketchup, paprika og chili i gryden og bring den i kog. Lad retten simre i ca. 25 minutter, til saucen er kogt ind og tyknet let.
  • Tilsæt oliven (eller undlad dem helt), smag til med salt og peber.

Notes

Server med ris, brød og salat.
Keyword opdateret