Kom lunkent vand – cirka 30° varmt – i en skål. Kom sukker og gær i og rør det ud, sukker og gær skal opløses helt.
Kom hvedemel og salt i skålen og rør nu dejen sammen til den er samlet - men rør heller ikke for længe.
Beklæd skålen med husholdningsfilm så det lukker tæt, og læg også et viskestykke over.
Her skal dejen nu hæve i fem timer på køkkenbordet.
Forvarm ovnen til 275 grader varmluft.
Hæld dejen ud på et bord, som du har drysset godt med Manitobamel. Dejen er rimelig tynd, og det er også meningen, så bliv ikke forskrækket.
Fold dejen sammen et par gange fra den ene side til den anden, men ælt IKKE i dejen.
Skær den ud i tre lige store store stykker, som lægges en smurt bageplade. Træk eventuelt lidt i brødene, og læg dem på bagepladens korte længde. - Hold så meget plads som muligt mellem dem.
Når ovnen er helt varm, sættes pladen med brødene ind på næstlaveste rille, og her skal de nu bages i knap 20 minutter. Hold øje med dem til sidst - de må gerne få nogle mørke pletter, men de skal ikke være helt forkullede.
Tag brødene ud og lad dem afkøle på en rist.